miercuri, 7 aprilie 2010

DESPRE MILE CARPENISAN SI AGENTIA DE IMPLINIT DORINTE

sau mai exact..puterea exemplului personal..aia care misca lucrurile.
va rog sa incercati sa postati pe blogurile voastre.acolo o sa poata sa-i mai raspunda cineva si lui.
de ce? pentru ca aceste CUVINTE sa devina fapte .sa nu se transforme in VORBE.
multumesc

(http://milecarpenisan.ro/2010/02/va-provoc)


Va provoc!

Stiu ca sunteti jurnalisti, bloggeri, oameni cu pareri, moguli. Ei bine tuturor va adresez o provocare astazi ( 04.02.2010 ) si nu o leapsa care poate fi ignorata sau nu. Va provoc sa fiti oameni si sa o demonstrati macar o saptamana in fata tuturor celor de la care aveti pretentia sa va citeasca. In fiecare zi va provoc sa faceti cate o fapta buna astfel incat peste o saptamana sa vad de la toti 7 povesti care sa descrie pataniile ce i-au facut sa se simta din nou oameni printre oameni. Pentru ca nu sunt un lacheu ma supun aceluiasi test si alaturi de mine sotia mea va trece probele de foc. O sa venim si noi cu povestile noastre si sper din suflet sa nu mancati cacat, sa o faceti pe bune nu de alta dar stiu ca peste 7 zile va veti simtii mult mai lipsiti de toxinele unei vieti banale intr-o Romanie de doi lei.

Mile Carpenisan Says:
February 4th, 2010 at 4:07 pm

Am maturat in fata apartamentului si pana la etajul 4. Am curatat toate florile ambientale de frunzele uscate. Am bagat in apartament cei 2 ficusi ofiliti pentru a-i inlocui cu cativa puieti de curmali verzi. Sper eu ca am ajutat-o in felul acesta pe tanti aia draguta care intotdeauna cand matura scara si ma intalneste ma intreaba cat e ceasul. Pentru ca vad ca nu va da afara din casa pofta de fapte bune si pentru ca scarbit constat ca nu stiti altceva decat sa va dati mari filantropi pe bloguri sarind in sprijinul unor cauze nobile doar pentru a va face reclama gratuita la sufletul mic, va spun doar ca o fapta buna nu trebuie intotdeauna sa inceapa cu cuvantul cancer si sa se termine cu zerourile unui cont deschis intr-o banca. O fapta buna e cea pe care ar trebui cu totii sa o facem zilnic, cu zambetul pe buze si cu aceeasi satisfactie cu care am salva viata unui om. As vrea sa va vad fiind capabili sa faceti lucruri marunte care la finalul zilei cand inchideti ochii inainte de a adormii sa vedeti linistea aceea atat de necesara ingerilor care va pazesc stiind ca lucrurile marunte au fost de fapt atat de mari pentru altii. Daca voi nu veti povesti fiecare lucru marunt, fiecare fapta mica oamenii poate vor uita cum e aia sa faci bine. Ganditi-va ca poate de noi toti depinde sa ii invatam pe oameni sa redevina oameni.

PS Nu ma voi opri doar la atat si chiar daca ar fi sa ma chinui astazi voi face tot posibilul sa mai fac macar o fapta buna.

Va multumesc

4 comentarii:

  1. Multumesc...pentru vorba si gandul bun, multumesc pentru reporterul pe care si l-ar dori orice cameraman si pentru prietenul pe care l-ar dori orice om...semneaza, cu drag si stima Cosmin H (un operator imagine)

    RăspundețiȘtergere
  2. da...herea...ex tele 7 abc in perioada de glorie a postului...ex antena 1 (in aceeasi perioada de glorie)...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. cosmin..bun cameraman! am fost impreuna in germania la tancuri..nu uit filmarea aia!!
    cauta-ma la ancuta.florea@gmail.com sa facem un schimb de tel.poate vorbim ,naibii,in viata asta.respect!pup

    RăspundețiȘtergere